Naslovna Najnovije Dodik: Radojičić da se što manje pojavljuje u javnosti, kao što je...

Dodik: Radojičić da se što manje pojavljuje u javnosti, kao što je i iznio takvo opredjeljenje

0

Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je za dosadašnjeg predsjednika banjalučkog Gradskog odbora ove stranke Igora Radojičića da on nikada nije najavio da napušta SNSD i da ostaje potpredsjednik stranke, ali da je odlučio da malo pauzira svoj angažman.

„Neki od nas su razgovarali s njim, nastavićemo da razgovaramo i za njega tražimo adekvatno angažovanje koje podrazumijeva da se što manje pojavljuje u javnosti, kao što je i iznio takvo opredjeljenje“, rekao je Dodik u Banjaluci.

Dodik je istkao da će SNSD, kao vodeća politička struktura, zajedno sa koalicionim partnerima dati pečat razvoju Republike Srpske i njenih opština, kao i definisanju politika na nivou BiH, te da je potpuno izokrenuta situacija da se izborni gubitnici predstavljaju kao buduća vlast.

„Vidimo opštu harangu i napade koji dolaze na sve ono što smo ili što mi radimo. Postoji jedna potuno izokrenuta situacija napravljena tako da oni koji su izborni gubitnici, kao SDS i PDP, sebe proglašavaju kao neku buduću vlast u Srpskoj“, rekao je on.

(RTRS/nezavisne)