Naslovna Izdvajamo Dodikov savjetnik Marko Šukalo uhapšen zbog kokaina i ekstazija

Dodikov savjetnik Marko Šukalo uhapšen zbog kokaina i ekstazija

0

Savjetnik Milorada Dodika i član Kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH Marko Šukalo, sa više osoba, lišen je slobode sinoć u kafiću-piceriji „Kod Brke“ u centru Banjaluke, zbog posjedovanja teških droga, kokaina i ekstazija.

Interventna policija i pripadnici MUP-a Republike Srpske sinoć su izvršili raciju, te tokom pretresa kod Šukala pronašli drogu, koakin i ekstazi, nakon čega je uhapšen i priveden u Policijsku upravu Banjaluka, te nakon saslušanja predat dužurnom sudiji Osnovnih suda u Banjaluci na dalje postupanje.

Šukalo je na saslušanju u policiju, a potom i dežurnom sudiji, izjavio da je droga namijenjena za šmrkanje i lično korištenje a ne preprodaju, da je ovisnik koji šmrče kokain i pije ekstazi, nakon čega mu je napisana prekršajna prijava i nema krivične odgovornosti jer nije dilovao i prodavao drogu.

Pored Matka Šukala uhapšeni su i njegovi prijatelji, kod kojih je takođe pronađena droga, ali nisu javne ličnosti i nisu poznati javnosti. Dodik i njegovi saradnici bijesni su na Šukala zbog najnovijeg skandala i nevjerovatne afere, te su učiniči sve da se slučaj zataška i da informacija o hapšenju savjetnika ne dođe u javnost.

Marko Šukalo je Dodikov savjetnik koji je postao poznat javnosti nakon što je nedavno objavio video pornografski snimak na kome vodi ljubav i snima sebe tokom čina, nakon čega je nagrađem i čak je, kao kum hrama, dobio orden od sveštenika Srpske pravoslavne crkve, što je neviđeni skandal.

Ostaje da se vidi sa kim je sve Šukalo šmrkao kokain i ekstazi u Kabinetu srpskog člana Predsjedništva BiH, i da li će i nakon ovog nevjerovatnog skandala ostati da savjetuje Dodika.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: