Naslovna Izdvajamo Dževad Galijašević tvrdi: Stanivuković je britanski agent

Dževad Galijašević tvrdi: Stanivuković je britanski agent

Bubica na reveru gradonačelnika Draška Stanivukovića u vrijeme razgovora vrha Republike Srpske sa Aleksandrom Vučićem je prioritetno bezbjednosno pitanje – ocijenio je za TV Hepi ekspert za bezbjednost Dževad Galijašević.U nastavku emisije obrazložio je to svoje uvjerenje i iznio više upozorenja:

„Partija demokratskog progresa je britanska stranka. Njan osnivač i počasni predsjednik, Mladen Ivanić, učenik je iz Glazgova i sve svoje saradnike je usmjerio prema Londonu – pa je u Londonu, neposredno pred prošle izbore boravio, po 15-20 dana, i sam Draško Stanivuković, kaže samoprozvani stručnjak Galijašević.

Naravno da je Stanivuković znao šta radi kada je nosio bubicu. Cilj je bio perfidan. Ideja da se pojavi na Instagramu, kako neki govore, nije ključni cilj.

Кljučno je pitanje: šta tako važni ljudi, regionalni lideri – lideri BiH i Srbije, razgovaraju u neformalnom razgovoru! U tom cilju, on bi sam usmjerio razgovore na takve teme, zaključuje Galijašević uz konstataciju da je Stanivuković britanski agent.