20.7 C
Banja Luka

GDE JE TELO DANKE ILIĆ?! Policija ispituje da li su otac i brat ubice Dejana sakrili telo, a da mu NISU REKLI LOKACIJU!

Dejan Dragijević (50) koji je priznao da je ubio golim rukama Danku Ilić (2) na saslušanju u tužilaštvu uporno je ponavljao da ne zna gde je telo devojčice, saznaje „Blic“.

Kako saznajemo, policija sada ispituje mogućnost da su telo sakrili njegov otac i brat koje je on optužio da su mu pomogli da se reši tela Danke Ilić.

– Proverava se mogućnost da su oni sakrili telo, a da mu nisu rekli tačnu lokaciju – kaže izvor „Blica“.

Podsetimo, Dejan Dragijević (50) priznao je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru da je zadavio Danku Ilić.

Prema informacijama koje posedujemo, saslušanje Dejana Dragijevića trajalo je više od 2 sata.

On je u tužilaštvu otkrio i da je imao pomagače da skloni telo Danke Ilić sa deponije.

– Rekao je da su mu pomogli otac i brat da se reši tela – kaže izvor „Blica“ upoznat sa slučajem.

Kako smo pisali, Srđan Janković se branio ćutanjem.

Otac pričao o sinu koji je priznao ubistvo

Neposredno pred hapšenje, reporteri „Blica“ razgovarali su sa Radetom Dragijevićem osumnjičenim da je sinu pomogao da se reši tela Danke Ilić koji je naveo da mu je policija „odvela suprugu i drugog sina“.

– Šta da kažem kad ne znam ništa. Da imam dobre informacije, pa da kažem nešto, ali nemam. Trebalo je sinoć i mene da saslušaju, ali nisu. Sada su došli samo po ženu. Došla su službenim automobilom dva policajca oko 18 časova i odveli su je da da izjavu. Sada su svi tamo, jedini sam ja ostao kući – kazao je juče Rade Dragijević za „Blic“.

Vrh policije otkrio detalje ispitivanja

Oglasio se MUP povodom hapšenja oca i brata ubice

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su R. D. (73) i D. D. (40) zbog postojanja osnova sumnje da su osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić pomogli da premesti telo devojčice sa deponije u okolini Banjskog polja na za sada nepoznatu lokaciju na teritoriji grada Bora.

Ministar policije Bratislav Gašić, izneo je do detalja hronologiju ubistva Danke Ilić. O momentu nesreće na putu detaljnije je govorio načelnik UKP Ninoslav Cmolić. Kako je ispričao, vozač nije ni primetio da je oborio devojčicu, to je shvatio tek kada mu je suvozač rekao.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here