Naslovna Republika Srpska Građani treba da odluče o sebi i o Republici Srpskoj

Građani treba da odluče o sebi i o Republici Srpskoj

0

– Nudimo građanima nešto sasvim drugo – siguran put za normalan život ali i opšti napredak. Ne lutamo u rješenjima, ne obećavamo što ne možemo ostvariti, ne kockamo se ali zato imamo jasan plan i znamo tačno šta trebamo da radimo za naš narod i Republiku Srpsku“, precizan je Šarović.

Svakom čovjeku u ovoj zemlji hoću da kažem da ovo nisu obični izbori i da prije nego što glasaju razmisle dobro birajući isključivo za sebe a ne za nekog drugog. Ako žele da im se ponove posljednje čeitiri godine nestabilnosti, rastućeg siromaštva i stalnih tenzija koja sa sobom nosi dalju neizvjesnost u njihove živote, njihov izbor je jednostavan, kazao je Mirko Šarović, lider Srpske demokratske stranke.

Šarović je u izjavi BN rekao da će on i Jelena Trivič  donijeti opštu stabilnost i miran period razvoja Republike Srpske sa fokusom na ekonomiju i podizanje životnog standarda građana.

Opozicioni kandidat za člana Predsjendištva BiH iz Republike Srpske je Mirko Šarović, a za predsjendika Republike Srpske Jelena Trivić.

„Moja kampanja i Jelene Trivić, kao buduće predsjednice Republike Srpske, biće pozitivna i najviše okrenuta nuđenju jasnih rješenja za goruća pitanja našeg društva.

„Kao kandidati nudimo građanima nešto sasvim drugo – siguran put za normalan život ali i opšti napredak. Ne lutamo u rješenjima, ne obećavamo što ne možemo ostvariti, ne kockamo se ali zato imamo jasan plan i znamo tačno šta trebamo da radimo za naš narod i Republiku Srpsku“, precizan je Šarović.

On naglašava da ova vlast nema i ne može ništa novo ponuditi građanima osim možda da,kako kaže, još jednom podijele 100 maraka misleći da je to dovoljno da pobijede…

„Ali nije. Čovjeku  je potrebno mnogo više od toga“, zaključio je Šarović.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube