Naslovna Najnovije Gradonačelnik Gradiške prijetio poslaniku PDP-a

Gradonačelnik Gradiške prijetio poslaniku PDP-a

0

Nakon mog današnjeg izlaganja u Skupštini grada Gradiška, u svojstvu narodnog poslanika, telefonski me kontaktirao gradonačelnik Zoran Adžić (SNSD) i uz najprizemnije psovke, pominjući moju pokojnu majku, prijetio da će mi se osvetiti!

Ovo je saopštio narodni poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Radislav Dončić, navodeći da je u posjedu audio snimka prijetnji upućenih od strane gradonačelnika Gradiške.

Dončić se osvrnuo na ono što je zasmetalo Adžiću tokom njegovog izlaganja.

– Naveo sam da Gradiška ne napreduje i ne razvija se, a da za to odgovornost snosi lokalna vlast. Naveo sam i pritužbe desetina privrednika koji upućuju na malverzacije i reketiranja od strane gradonačelnika. Ukoliko ono što sam rekao nije istinito, postoje i za to institucije kojima se može žaliti, ali činjenica da je posegnuo za psovkama i prijetnjama govori da se radi o čovjeku koji je spreman na razna nedjela.

Ovakvo ponašanje prvog čovjeka grada apsolutno je neprihvatljivo i ne dolikuje ozbiljnom čovjeku, političaru i onome ko teba da bude dostojan predstavnik svih građana – rekao je Dončić.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube