Naslovna Crna Hronika Hapšenje u Gacku zbog sumnje da je zavrnuo vodu

Hapšenje u Gacku zbog sumnje da je zavrnuo vodu

0

Lice iz Gacka inicijala S.G. uhapšeno je zbog sumnje da je izazvalo nestanak vode u Gacku krajem prošle sedmice, saopštila je danas Policijska uprava Trebinje.

Navode da je lice S.G. uhapšeno zbog sumnje da je počinilo krivično djelo oštećenje ili uništavanje javnih uređaja, nakon što je policija, prikupljajući operativne informacije, stekla osnov sumnje da je ta osoba izvršilac tog krivičnog djela.

U saopštenju se navodi da je lice kriminalistički obrađeno i da je izvršen pretres kuće, pomoćnih objekata i vozila koje koristi, a sa rezultatima uviđaja upoznato je i Okružno javno tužilaštvo u Trebinju.

Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju tog krivičnog djela, nakon čega će u redovnoj proceduri podnijeti izvještaj protiv S.G. Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju.

U saopštenju se podsjeća da je Policijskoj stanici Gacko iz Javnog preduzeća „Vodovod“ Gacko 13. februara prijavljeno da je na izvorištu „Vratlo“, ispod vodozahvata provaljeno u šaht i da je zavijen ventil na glavnoj napojnoj cijevi kojom se napajaju bazeni koji se nalaze ispod grada i da je to razlog za nestanak vode u gradu koji se dogodio dan ranije.

Iz trebinjske Policijske uprave je istaknuto da je odmah nakon prijave na licu mjesta izvršen uviđaj kojim su potvrđeni navodi iz prijave.

(Srna)  Foto: Arhiv

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube