Naslovna Sport Sin Peđe Stojakovića odabrao reprezentaciju za koju će nastupati

Sin Peđe Stojakovića odabrao reprezentaciju za koju će nastupati

0

Sin legendarnog košarkaša Predraga Stojakovića Andrej Stojaković (18) je u svojoj srednjoj školi Džezuit u Sakramentu dobio dres koji će nositi na prestižnoj utakmici „McDonald’s All-American Game“, a tom prilikom je istakeo da je ponosan jer će predstavljati Sakramento, ali i Grčku.

„McDonald’s All-American Game“ je meč u kojem učestvuju najbolji igrači koji su te godine završili srednju školu u Sjedinjenim Američkim Državama.

„Prošle godine u ovo vrijeme, nisam ni razmišljao o ovome. Radujem se tome da izađem na teren, da predstavljam Sakramento i Grčku. Veoma sam uzbuđen“, rekao je Andrej kojem je majka Grkinja.

Stojakovićev sin važi za jednog od talentovanijih košarkaša u Americi, iz Košarkaškog saveza Srbije navodno već čine sve kako bi Andrej izabrao Srbiju u reprezentativnoj karijeri, ali ova izjava mogla bi da umanji očekivanja srpske javnosti.

Andrej igra na poziciji „dva“, a pored ponuda prestižnih koledža poput Kentakija, UCLA, Teksasa, Indijane i ostalih izabrao je Stanford, prenosi „EuroHoops„.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube