Naslovna Najnovije I u Prijedoru brljali sa glasovima: Nedostaju glasački listići

I u Prijedoru brljali sa glasovima: Nedostaju glasački listići

0

Tokom kontrolnog brojanja glasačkih listića za predsjednika Republike Srpske za Prijedor na dva biračka mjesta nisu pronađeni glasački listići koji bi mogli da potvrde ranije prikazan broj glasova koje su dobili predsjendički kandidati pozicije Milorad Dodik i opozicije Jelena Trivić.

Kako BN saznaje, radi se o biračkim mjestima Donja Bistrica (Prijedor) i 058 Rakelić (Prijedor).

Kako saznajemo na tim biračkim mjestima nije bilo glasačkih listića u onom broju koji su iskazani u zapisniku, tako da se nije moglo ustanoviti stvarno kontrolno stanje glasova predsjedničkih kandidata na ta dva pomenuta biračka mjesta u Prijedoru.

Podsjetimo da su do sada prebrojeni glasovi u Bijeljini, Banjaluci, Doboju i Zvorniku, gdje su otkrivene razne nepravilnosti.

Darko Babalj (SDS) danas je saopštio da je od 640 obrađenih biračkih mjesta u ta četiri grada na 560 su pronađene razne neregularnosti.

Prema Babaljevim riječima, samo u Doboju i Zvorniku Jelena Trivić je oštećena za oko dvije hiljade glasova . „To je ono što se vidi golim okom“, kazao je Babalj danas na pres konferenciji naglašavajući da je kontrolno brojanje pokazalo da su izbori održani 2. oktobra bili neregularni i da se na njima desila brutalna krađa glasova Jelene Trivić.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube