Naslovna Izdvajamo Javnost će biti šokirana kada pokažem dokumente o saradnji Rusije i Srpske!

Javnost će biti šokirana kada pokažem dokumente o saradnji Rusije i Srpske!

Poslanik u Klubu SDS-a u NSRS Nebojša Vukanović poručio je da od mirnog razdruživanja nema ništa, te da se premijer i Vlada „dobro pripreme za danas“

Separatizam, ratne priče i optužbe na relaciji Banja Luka – Sarajevo ne prestaju. O ovome će danas biti riječ i na sjednici Narodne skupštine Republike Srpske. Poslanik u Klubu SDS-a u NSRS Nebojša Vukanović uoči sjednice je najavio nešto čime će kako kaže, javnost biti šokirana.

-Stanje u Republici Srpskoj jako je loše, Dodik svaki put skreće pažnju javnosti sa stvarnih problema tako što diže nove tenzije, po ko zna koji put pokreće temu mirnog razdruživanja, separatizma i ne treba upadati u njegovu zamku, ali Dodik će danas na sjednici proći kao bos po trnju, poručio je Vukanović.

Najavio je da će iznenaditi Vladu i premijera, ali i građane.

-Vlada Republike Srpske je slabašna, a premijer nedostojan te funkcije, i da ih ne bih iznenadio, uvijek im najavim šta ću ih pitati. Premijer Višković je rekao da će sutra prva tačka biti ulazak u Evropsku uniju. Ja mu poručujem da se dobro pripremi jer ću ga pitati Evropu i Rusiju. Vjerujem da će javnost biti šokirana kad objavim neke dokumente o tome kakva je saradnja Rusije i Republike Srpske, poručio je Vukanović, gostujući na FTV.

Vukanović je poručio da od mirnog razdruživanja nema ništa, te da je i Aleksadar Vučić isto to naglasio.

– Osjeti se puls naroda da žele mir i slobodu, običan narod se ne ugrožava međusobno, elita nas ugrožavaju, pretvorili su nas u robove da preživljavamo za minimalac i koru hljeba. Nema govora o nikakvom razdruženju. Narod je umoran od podizanja tenzija, ljudima treba posao, pravna država i sigurnost, bez obzira o kojoj naciji je riječ, zaključio je Vukanović.

(Oslobođenje)