Naslovna Najnovije Jeziv mobing i pritisak na narod prešao sve granice, primjeri iz Rogatice

Jeziv mobing i pritisak na narod prešao sve granice, primjeri iz Rogatice

0

Kakav je pritisak na građane, posebno na zaposlene u javnom sektoru, javnim preduzećima i ustanovama, govori i činjenica da se svi zaposleni moraju javiti šefovima, „čekirati“ na tačno određenim lokacijama neposredno prije skupa, te napraviti „selfi“ fotografiju sa skupa u masi, kako bi imali dokaz da su ispunili partijsku dužnost, klicali vođi, i ne bi snosili posledice.

Pritisak nije samo u Banjaluci već širom Srpske, o čemu svjedoči i primjer iz Rogatice i prepiska iz „vajber“ grupe SNSD Rogatica. Izvjesni Ninoslav Prelić u pozivu partijskim drugorima prenosi direktivu da svi moraju ići na skup, posebno oni članci SNSD-a koji su imali korist od Partije!?

Izvjesni Marko Jovičić poslao je poruku gotovo identičnog sadržaja, o neophodnosti da pođu iz Rogatice u Banjaluku svi, a jasno je da se svima diktira iz jednog centradž jer je nemoguće da širom Srpske aktivisti SNSD-a pišu poruke gotovo istog sadržaja.

Pritisak je jeziv i neviđen, ljudi su pod velikim stresom i samo čekajj da agonija i ludilo prođe. Pozivam sve građane da pokažu dostojanstvo i odupru se nasilju, i svi koji imaju neki problem, žrtve su ucjene i pritiska, neka se slobodno javedž pružićemo im zaštitu jer narod niko ne smije da maltretira, šikanira i ponižava javno i na druge načine.

 

Izvor: Nebojša Vukanović

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube