15.7 C
Banja Luka

KAKAV JE MIHA? PA ZA***AVAMO SE… Zlatan pričao o Siniši, i to na SRPSKOM: Znate šta sam naučio od njega? (VIDEO)

Zlatan Ibrahimović nije zaboravio šta je za njega uradio Siniša Mihajlović kada je došao u Inter.

Proslavljeni fudbaler i trener Siniša Mihajlović napustio nas je u 54. godini i od njega se redom opraštaju prijatelji, bivši klubovi, naravno i porodica. Mihajlović je ostavio neizbrisiv trag gde god da se pojavio, najviše u Crvenoj zvezdi i Italiji, a ono što je posebno upečatljivo je da je bio veliki autoritet u svlačionici još dok je bio igrač. Još više kada se okrenuo trenerskom poslu, sada već davne 2006. godine kod Roberta Mančinija u Interu.

Tamo je upoznao jednog živahnog fudbalera, po mnogo čemu sličnog njemu. U pitanju je Zlatan Ibrahimović koji je u to vreme bio više nego nestašan, a razgovori sa Mihajlovićem, koji je do tada toliko toga prošao u životu, značajno su uticali da se i Ibrina karijera kreće uzlaznom putanju.

U intervjuu koji je dao kolumnisti MONDA Neši Petroviću još pre nekoliko godina, Zlatan je nahvalio Mihajlovića za koga je imao veliko poštovanje još dok je igrao u Italiji, pa onda i još veće kada mu je postao trener.

“Kakav je kao čovek? Znam ga godinu dana sada i moj je trener, ali je Mihajlović i više od toga. On je prijatelj. Svakog dana pričamo, pomažemo, zaje**vamo se i imamo isti mentalitet. Hoćemo da pobedimo i radimo sve da bismo pobedili. Veliki čovek koji ima veliku familiju i pomaže svim igračima”, rekao je tada Ibrahimović i dodao:

“Šta sam od Mihe naučio? Da budem stabilan kao ličnost da još imam vremena, da sam mlad i da će sve doći, da mora da se trenira, ali i da šutiram slobodnjake”.

Podsetimo i da su Ibrahimović i Mihajlović postali sjajni prijatelji, dok je u tom društvu uvek bio i Dejan Stanković.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here