Naslovna Najnovije “Kako se taj prostak iživljava i urla” Govedarica šokiran Dodikovim napadom na...

“Kako se taj prostak iživljava i urla” Govedarica šokiran Dodikovim napadom na novinarku

0

Dodikov očajni i primitivni napad na novinarku N1 televizije Snežanu Mitrović govori o karakteru njegove ličnosti koji je odavno poznat cjelokupnoj javnosti Republike Srpske.

Ovo je rekao Vukota Govedarica, šef Kluba poslanika SDS u Narodnoj skupštini Republike Srpske. On kaže da ne treba zaboraviti da je Dodika i javnost Srbije imala priliku vidjeti u posebnim izdanjima.

– Naravno, takvom karakteru treba dodati očigledno mentalno stanje koje on ne može kontrolisati. Ovakve neprimjerene istupe razuman čovjek ne može drugačije obrazložiti – naglasio je Govedarica.

Dodaje da, na žalost, ove ili slične pojave u društvu definišu sasvim nov stil ponašanja koji ima za cilj da razori najveće civilizacijsko dostignuće koje se zove kultura dijaloga.

– Vrijedi li postaviti pitanje da li ovo narod vidi i da li prihvata ovakav način komunikacije u našoj društvenoj zajednici? Normalan čovjek ne može zamisliti kako taj prostak urla i iživljava se liječeći svoje strahove nad jednom, koliko sam ja upoznat, itekako primjernom osobom – navodi Goveradica.

Istakao je da zabrinjava što su ovakvi Dodikovi postupci postali sve učestaliji i upitao kako mogu visoki funkcioneri, koji ne mogu da vladaju samim sobom, upravljati državom.

Pozvati Dodika na izvinjenje je Sizifov posao, ali ga ipak treba pozvati na preispitivanje. S druge strane, ličnost kao što je Snežana Mitrović i dostojanstvenost koju je pokazala treba pozdraviti i ohrabriti, a njen profesionalizam neka ocjenjuju građani – poručio je Govedarica.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube