Naslovna Najnovije Knežević: Izborni dan u totalnom institucionalnom haosu

Knežević: Izborni dan u totalnom institucionalnom haosu

0

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević rekao je da izborni dan u Podgorici protiče u totalnom insititucionalnom haosu, jer je veliki broj građana, bez ikakvog obavještenja upisan na nova biračka mjesta, a preko dostupnih sajtova i telefonskih linija u MUP-u ne mogu da provjere gdje su upisani, jer je čitav sistem u blokadi.

Knežević ističe da posebno zabrinjava činjenica što su neke partije došle do biračkog spiska, iako to predstavlja ozbiljno krivično djelo.

On kaže da će crnogorski ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić morati da objasni kako je to moguće, ali i da preuzme odgovornost za haos koji je nastao u ovom izbornom danu.

„Već sad mu najavljujem kontrolno saslušanje na Odboru za bezbjednost i odbranu sa temom – Ko je iznio centralni birački spisak iz MUP-a i koje sve partije u ovom trenutku posjeduju jedinstvene matične brojeve građana Podgorice i drugih crnogorskih opština“, saopštio je Knežević.

U 14 lokalnih zajednica u Crnoj Gori jutros su otvorena birališta za lokalne izbore na kojima pravo glasa ima oko 350.000 građana.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube