Naslovna Izdvajamo Ko je Milena, nova prva dama Crne Gore?

Ko je Milena, nova prva dama Crne Gore?

0

Za Jakova Milatovića kažu da je radan i neumoran, posvećen otac kćerkama Sari i Ani i sinu Davidu, brižan suprug, pažljiv sin i brat

Milena Milatović i zvanično je postala prva dama Crne Gore nakon što je njen suprug Jakov Milatović ostvario ubjedljivu pobjedu nad dosadašnjim predsjednikom Milom Đukanovićem u drugom krugu predsjedničkih izbora. Iako ju je do sada vješto krio, Milatovićeva izabranica uspjela je da zainteresuje javnost nakon samo dva pojavljivanja.

Naime, Milatović je na predsjedničkim izborima glasao u Podgorici, a na biračko mjesto je došao u pratnji supruge Milene. Ona je oduševila svojom pojavom i kako mediji pišu, prosto je plijenila u plavom odijelu i bijeloj košulji. Bila je nasmijana i pozirala je fotoreporterima zajedno sa svojim suprugom.

Imaju zajedno troje djece
Podsjetimo, uoči lokalnih izbora prošle godine, Milatović je u medijima predstavljen kao čjovek „bez mrlje u karijeri i životu“, pristojan i porodičan čovjek, koji potiče iz porodice koja je i po ocu i po majci poznata samo po dobru.

Za njega kažu da je radan i neumoran, posvećen otac kćerkama Sare i Ane i sinu Davida, brižan suprug, pažljiv sin i brat.

Milatovića ne viđamo često sa porodicom u javnosti. Međutim, u periodu dok je bio ministar u vladi nekadašnjeg premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića, uslikan je sa suprugom i djecom na jednom javnom događaju krajem 2021. godine.

Ipak, nije bio “glavna zvijezda” na događaju koji je organizovan u tržnom centru Delta siti, jer su mu šou ukrala, niko drugi, do njegova djeca.

Dok je držao govor, mališani su se iza govornice igrali, a u jednom trenutku i zagrlili, što je izazvalo opšte oduševljenje posjetilaca.

Vlasnici dva stana
Milatović je fotografiju sa svojom djecom objavio i na zvaničnim profilima na društvenim mrežama, a tokom svog radnog zadatka bio je i u društvu svoje supruge.

Po podacima iz imovinskog kartona iz 2021. godine, Milatović je vlasnik stana od 46 kvadratnih metara koji je kupio. Sa suprugom Milenom Milatović suvlasnik je i stana od 68 kvadratnih metara.

Milatović u penzionom fondu ima 85.000 eura, a na tekućem računu 7.000 eura. Milatovićeva supruga na tekućem računu drži nešto više od 3.000 eura, a u decembru je zaradila 909 eura.

Milatović, koji je i vlasnik automobila „Reno megan“ iz 2012. godine, ima stambeni kredit od 70.500 eura koji vraća u ratama od po 452 eura mjesečno.

(Avaz) Foto: BN

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube