Naslovna Društvo Koliko vrijedi Đokovićeva oprema u kojoj će igrati na Wimbledonu

Koliko vrijedi Đokovićeva oprema u kojoj će igrati na Wimbledonu

0

Novak Đoković danas počinje sezonu na travi egzibicionim nastupom u Londonu koji će biti uvertira za Wimbledon, a doskora najbolji teniser svijeta na All England Clubu će nastupiti u novoj opremi koja mnogo košta.

Đoković sarađuje sa nekoliko najpoznatijih proizvođača opreme koji za svaki veliki turnir izbacuju novu liniju njegovih brendiranih stvari.

Tako Lacoste dizajnira odjeću, za patike je zadužen Adidas, a Novak igra sa Head reketima. Tradicionalno, oprema svih tenisera na Wimbledonu bit će bijela, a srbijanski mediji su analizirali koliko će koštat Đokovićeva.

Novakova polo majica košta oko 100 eura, šorc je nešto jeftiniji i on može da se nabavi za nekih 80 eura. Znojnici koštaju 11 eura po komadu, a čarape oko 15. Tanka jakna vrijedi oko 150 eura, a bijele Adidas sa tankim zelenim linijama oko 150 eura.

Zanimljivo je da reket s kojim Đoković nastupa ne može da se nađe u slobodnoj prodaji, a on košta 200 eura. Konačno, Headova torba vrijedi 100 eura, čime se dolazi do cifre od oko 850 eura.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube