16.7 C
Banja Luka

Lakovjerni muškarac prevarantkinji dao 13.000 KM i zlatni lančić

Nevjerovatan slučaj prevare desio se juče u centru Banjaluke, a policija traga za nepoznatom ženskom osobom, starosti oko 65 godina, koja je od jednog muškarca uz obećanje da će mu skinuti crnu magiju, uzela oko 13.500 KM i zlatni lančić.

Kako saznajemo, osumnjičena je sjedila u jednom lokalu u centru Banjaluke, a zatim prišla muškarcu i pozvala ga da izađu vani.

Zatim mu je gledala u dlan, te rekla da je “pod prokletstvom” i da je neophodno da joj donese sav novac koji ima kako bi mu ona to “skinula”.

Lakovjerni muškarac je zatim otišao pješke kući i vratio se sa novcem od oko 13.000 KM koje joj je predao kao i zlatni lančić, te garderobu.

“Zatim mu je rekla da tri puta obiđe Hram u Banjaluci, a kada je on to učinio i vratio se, osumnjičena je već pobjegla”, ispričao nam je izvor iz policije.

Materijalna šteta pričinjena ovim krivičnim djelom iznosi 13.500 КM.

O događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

“Policijska uprava Banjaluka apeluje na građane da budu oprezni i da ne daju novac nepoznatim licima, da ne nasjedaju na lažna obećanja pružanja pomoći ili usluga skidanja crne magije, a slučaju da budu mete ovakvih prevarnih radnji da se obrate najbližoj policijskoj stanici ili isto prijave pozivom na besplatan broj 122”, saopšteno je iz PU Banjaluka.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here