24.7 C
Banja Luka

Intenzivna potraga za dvije osobe nakon ranjavanja pripadnika SAJ-a

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je da se intenzivno traga za dva lica koja su u bjekstvu nakon incidenta u Bijeljini rano jutros kada je ranjen pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice, kao i jedan od učesnika incidenta

„Došlo je do ranjavanja jednog našeg pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice, nadamo se da će biti dobro, sada je u stabilnom stanju“, rekao je Lukač novinarima u Malom Zvorniku.

On je naveo da su incidentnu situaciju napravila lica koja su od ranije poznata policiji kao bezbjednosno interesantna.

„Naši policajci koji su bili u civilu su se umiješali, jer je jedno lice maltretiralo žensku osobu, fizički je tukao i pokušavao da uđe u auto. Došlo je i do upotrebe oružja od tih lica i naši pripadnici su odgovorili“, rekao je Lukač.

Prema riječima ministra, dva lica su u bjekstvu, a jedno lice koje je upotrebilo oružje je ranjeno.

„Intenzivo se traga za ova dva lica koja su u bjekstvu i nadamo se da ćemo ih vrlo brzo privesti i razrješiti ovu situaciju“, dodao je Lukač.

Pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice čiji su inicijali P.K. ranjen je u Bijeljini u pokušaju da zaštiti lice iz ovog grada koje je fizički napalo više lica sa područja Brčko distrikta, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Ranjeno je i lice iz Brčkog čiji su inicijali O.P.

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here