Naslovna Crna Hronika Ljekar jedva prepoznao ranjenog sina! Vrištao, cijepao mantil u stanju velikog šoka

Ljekar jedva prepoznao ranjenog sina! Vrištao, cijepao mantil u stanju velikog šoka

0

Dječak K.K. (13) tokom jučerašnjeg krvavog pira na Vračaru ubio je osmoro djece ranio nekoliko vršnjaka među kojima je i…

Dječak K.K. (13) tokom jučerašnjeg krvavog pira na Vračaru ubio je osmoro djece ranio nekoliko vršnjaka među kojima je i V.P. 

Njegov otac, zamjenik načelnika pulmologije, zbog njegovog lošeg opšteg stanja, nije uspio da ga prepozna na prijemu u bolnicu.

V.P. je zadobio teške povrede kičme i glave, bio je u toliko neprepoznatljivom stanju da ni njegov otac nije shvatio o kome se radi kad je stigao u bolnicu, saznaje “Republika”.

S.P. je inače, zamjenik načelnika pulmologije KCS radio, a na njegovo odjeljenje stigao je upravo njegov ranjeni sin, kog u prvom momentu nije prepoznao od silnih povreda i rana koje mu je vatrenim oružjem nanio učenik V.P. je i dalje u teškom stanju, budući da mu je metak prošao kroz kičmu, a zadobio je i povrede glave, prenosi Mondo.

Kada je otac shvatio da je ispred njega na stolu njegov sin potpuno se izbezumio, vrištao je i cijepao mantil u stanju velikog šoka koji je doživio.

Inače, šest đaka i nastavnica se sa prostrelnim ranama nalaze u Urgentnom centru, odnosno na klinici u Tiršovoj.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube