Naslovna Sport Luka Dončić plaća sahrane nastradale djece i troškove savjetovanja učenicima

Luka Dončić plaća sahrane nastradale djece i troškove savjetovanja učenicima

0

U Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u beogradskoj opštini Vračar, u srijedu, 3. maja, u 8.42 sati došlo je do pucnjave u kojoj je učenik te škole Kosta K. ubio osmoro učenika, sedam djevojčica i dječaka, i radnika obezbjeđenja, a ranio šestoro djece i nastavnicu istorije.

Ovaj tragičan slučaj potresao je cijeli region, a poruke saosjećanja najmanje je što svako može učiniti kako bi odao počast nastradaloj djeci.

Potez koji je oduševio sve jeste odluka zvijezde Dalas Maveriksa Luke Dončića da plati pogrebne usluge i savjetovanje za tugu za drugove i osoblje, saopštio je portparol Fondacije Luka Dončić za „ESPN“.

Informaciju je na svom Twitteru potvrdio i sam Dončić.

„Zbog tragedije i izgubljenih dječijih, nevinih, života moje srce je slomljeno! Moje misli su sa porodicama žrtava i cijelom nacijom. Moja fondacija, povodom ovog teškog i nemilog događaja, pruža podršku svim porodicama, učenicima i nastavnicima osnovne škole Vladislav Ribnikar“, napisao je Luka.

Podsjetimo, maloljetnik, 14-godišnji učenik Kosta K, izvršio je krvavi napad na školu Vladislava Ribnikara u Beogradu, koju je i sam pohađao, a u nezapamćenom masakru poginulo je, prema posljednjim informacijama, čak devet osoba.

Ubijen je radnik škole, kao i osmoro učenika, a još je više osoba, među kojima je i nastavnica istorije, povrijeđeno.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube