20.7 C
Banja Luka

Major policije otkrila kako su posumnjali da su ubice Danke bile u fijatu

Major policije Bojana Otović Pjanović objasnila je kako je locirano vozilo panda u kojem su bili osumnjičeni za ubistvo dvogodišnje djevojčice i kako je počinjen zločin.

Major policije Bojana Otović Pjanović izjavila je saučešće članovima porodice ubijene djevojčice i zahvalila im na saradnji sa policijom.

Podsjetila je a je istraga paralelno i u kontinuitetu išla u nekoliko pravaca.

Već drugog dana utvrđeno je da se bijelo vozilo „panda“ kretalo tuda, kao i još 16 vozila. Međutim, samo dva vozila su se vratila istim pravcem, među kojima i „panda“.

„Nakon iscrpnog razgovora sa majkom, jer je dijete bilo sa njom, ona je zapazila dok je tražila dijete bijelo panda  vozilo parkirano u blizini. Konstatovali smo da se radi o vozilu vodovoda“, rekla je major policije u emisiji „Četvrtkom u 9“ na „RTS„.

Djevojčica je viđena u periodu 13.45 do 13.52, a vozilo panda je u 13.50 bilo ispred ulaza u kapiju.

Djevojčica je prije toga viđena na raskrsnici, druga kuća od placa gdje je majka bila s djetetom.

„Еliminacijom svih tih vozila koja su išla i izašla, ostalo je sporno vozilo ‘panda’. Nakon zaustavljanja kod ulaza u kapiju, oni sjedaju u vozilo, kreću se 30 do 40 metara niz ulicu, djevojčica je bila sa desne strane kolovozne trake bila, išli su na dole malom brzinom. Udarili su djevojčicu, osumnjičeni suvozač stavio ju je u gepek gdje je alat, odvezli su je do deponije“, rekla je Otović Pjanović.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here