20.7 C
Banja Luka

OVO JE AUTOMOBIL SMRTI KOJIM SU PREVEZLI DANKU DO DEPONIJE! Prva slika „fijat pande“ – ovako je policija otkrila osumnjičene FOTO

Major policije Bojana Otović Pjanović izjavila je saučešće članovima porodice ubijene devojčice Danke Ilić i zahvalila im na saradnji sa policijom. Podsetila je a je istraga paralelno i u kontinuitetu išla u nekoliko pravaca.

Već drugog dana utvrđeno je da se belo vozilo „panda“ kretalo tuda, kao i još 16 vozila. Međutim, samo dva vozila su se vratila istim pravcem, među kojima i „panda“.

Danka Ilić
foto: Printscreen

„Nakon iscrpnog razgovora sa majkom, jer je dete bilo sa njom, ona je zapazila dok je tražila dete beli ‘fijat panda’ vozilo parkirano u blizini. Konstatovali smo da se radi o vozilu vodovoda“, rekla je major policije.

Devojčica je viđena u periodu 13.45 do 13.52, a vozilo „panda“ je u 13.50 bilo ispred ulaza u kapiju. Devojčica je pre toga viđena na raskrsnici, druga kuća od placa gde je majka bila s detetom.

„Eliminacijom svih tih vozila koja su išla i izašla, ostalo je sporno vozilo ‘panda’. Nakon zaustavljanja kod ulaza u kapiju, oni sedaju u vozilo, kreću se 30 do 40 metara niz ulicu, devojčica je bila sa desbe strane kolovozne trake bila, išli su na dole malom brzinom. Udarili su devojčicu, osumnjičeni suvozač stavio ju je u gepek gde je alat, odvezli su je do veštačke deponije„, rekla je Otović Pjanović.

Ističe da su to informacije prema priznanju osumnjičenih, ali i da ima mnogo potvrda zahvaljujući uporednim tehničkim metodama koje su vršeno, na osnovu dži-pi-esa i njihovih telfonskih uređaja. Dva dana nakon toga telo su premestili, rekla je Otović Pjanović.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here