Naslovna Republika Srpska MAZALICA O ŠUKALU: Napravio je veliku štetu SNSD-u (VIDEO)

MAZALICA O ŠUKALU: Napravio je veliku štetu SNSD-u (VIDEO)

0

Srđan Mazalica, šef Kluba poslanika SNSD-a u Narodnoj skupštini RS, komentirao je za N1 aferu u kojoj je glavni akter njihov visoki funkcioner Marko Šukalo.

Kazao je kako to narušava ugled stranke te da bi SNSD i Vlada RS trebali obratiti pažnju da integritet, savjest i odgovornost državnih službenika kao i nosioca vlasti moraju biti na pravom mjestu.

Istakao je kako je SNSD jedina stranka u RS koja isključuju i smjenjuje svoje članove.

“Šukalo je uradio nešto nezakonito. Posjedovanje teških droga je krivično djelo. On je kao visokopozicionirani državnik službenik, čim je stupio u kontakt s teškim drogama, to morao prijaviti policiji. To je težak udaraca za Vladu RS i nimalo nisam sretan što se to desilo”, rekao je Mazalica u Danu uživo.

 

Naglasio je kako policija treba pokazati da nema nedodirljivih, što je ovim primjerom i pokazala.

“Šukalo je bio često u medijima i bio je poznat, ali su policijski službenici ipak uradili to i to govori nešto. Ne radi se o tome da je neko zaštićen pa ni nekoga koga su na TV-u vidjeli blizu Milorada Dodika. Svugdje ima afera, sigurno i u FBiH, samo što se ne otkriju jer policija ne radi svoj posao”, zaključio je Mazalica.

Podsjetimo, Marko Šukalo uhapšen je tokom prethodnog vikenda u jednom banjalučkom ugostiteljskom objektu. tokom racije, policija je kod njega pronašla ecstasy i kokain. Vlada Republike Srpske ga je razriješila dužnosti pomoćnika generalnog sekretara za pravne i opšte poslove, a potom je i isključen iz SNSD-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: