Naslovna Sport Mihajlović napušta Bolonju na kraju sezone?

Mihajlović napušta Bolonju na kraju sezone?

0
30 agosto 2019 Bologna, Italia sport calcio Bologna vs Spal - Campionato di calcio Serie A TIM 2019/2020 - stadio Renato Dall'Ara Nella foto: Sinisa Mihajlovic (Bologna F.C.) August 30, 2019 Bologna, Italy sport soccer Bologna vs Spal - Italian Football Championship League A TIM 2019/2020 - Renato Dall'Ara stadium In the pic: Sinisa Mihajlovic (Bologna F.C.), Image: 468153348, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, LaPresse

Siniša Mihajlović možda ne ostane na klupi Bolonje naredne sezone. Italijanski mediji, pišu o tome da će na kraju sezone srpski trener pregovarati sa porodicom Saputo o ambicijama kluba za narednu sezeonu, pošto je trenutno Bolonja tim koji pripada donjem domu Serije A.

Mihajlović je nedavno promijenio i menadžera, sada ga zastupa čuveni Alesandro Luči, a to je dodatno podgrijjalo priče da bi Srbin mogao da promijeni sredinu.

On je ranije odbio Romu, pa potom i povratak na klupu reprezentacije Srbije zbog Bolonje, ali sada sumnja da je to pravi projekat za njega, vjeruju italijanski mediji.

Miha je prije Bolonje u Italiji  već vodio Kataniju, Fiorentinu, Sampdoriju, Milan, Torino, a bio je i pomoćnik Robertu Manćiniju na klupi Intera.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube