Naslovna Izdvajamo Mihajlović: Zvali su me da budem selektor Srbije, ali ne mogu na...

Mihajlović: Zvali su me da budem selektor Srbije, ali ne mogu na dvije stolice

0
30 agosto 2019 Bologna, Italia sport calcio Bologna vs Spal - Campionato di calcio Serie A TIM 2019/2020 - stadio Renato Dall'Ara Nella foto: Sinisa Mihajlovic (Bologna F.C.) August 30, 2019 Bologna, Italy sport soccer Bologna vs Spal - Italian Football Championship League A TIM 2019/2020 - Renato Dall'Ara stadium In the pic: Sinisa Mihajlovic (Bologna F.C.), Image: 468153348, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, LaPresse

Mihajlović je već obavljao funkciju selektora, ali ne bi imao ništa protiv da ponovo bude na kormilu fudbalske reprezentacije.

“Bilo bi drago da se vratim, volio bih da ponovo sarađujem sa sjajnim igračima kakve imamo i radim u Srbiji, međutim, nijesam bio spreman da istovremeno obavljam dva posla. Rekao sam im da bi bilo neozbiljno da sjedim na dvije stolice i zbog toga sam se zahvalio na ponudi”, rekao je Mihajlović za Sportski žurnal.

Srbija dva mjeseca uoči starta kvalifikacija za Mundijal u Kataru nema selektora, a glavni kandidat i dalje je Dragan Stojković Piksi.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube