Naslovna Izdvajamo MILAN OSTAJE NA INTENZIVNOJ: Najnovije informacije o zdravstvenom stanju ranjenog Srbina

MILAN OSTAJE NA INTENZIVNOJ: Najnovije informacije o zdravstvenom stanju ranjenog Srbina

0

MILAN Jovanović iz Zvečana, koji je ranjen sinoć kasno u blizini Bistričkog mosta, oseća se dobro i nije u životnoj opasnosti, izjavio je danas direktor Kliničko-bolničkog centra u Kosovskoj Mitrovici Zlatan Elek.

On je potvrdio da je Jovanović primljen na odeljenje hirurgije sa prostrelnom ranom od vatrenog oružja.

– Povrede su u predelu iznad desne ključne kosti, pacijent je sinoć hitno operisan, zaustavljeno je krvarenje i trenutno je stabilnih vitalnih parametara. On je kod nas u jedinici intenzivne nege i biće tu do daljeg, dok ne uradimo danas još jedan deo dijagnostičkih postupaka – rekao je Elek.

Jovanović, po sopstvenim rečima, nije siguran ko je i zašto na njega pucao, ali u blizini mestu gde se incident dogodio nalaze se pripadnici Specijane policije Kosova, odnosno njihov punkt, postavljen odmah posle uklanjanja barikada u decembru prošle godine.

Ranjavanje se dogodilo sinoć oko 21 čas, a Jovanović je prvo primljen u Dom zdravlja u Zvečanu, odakle je prebačen u bolnicu, gde je operisan sinoć nešto posle 22 časa.

Iz Kosovske policije su demantovali da su njihovi pripadnici učestvovali u, kako je saopšteno, bilo kakvoj razmeni vatre između policije i pojedinca ili grupe građana, kao i da je pokrenuta istraga.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube