Naslovna BIH Za dan iz Drine izvučena tijela dvojice muškaraca

Za dan iz Drine izvučena tijela dvojice muškaraca

0
Tijela dvojice muškaraca izvučena su juče iz Drine u mjestu Srednji Šepak u Zvorniku te u blizini lokacije Eko-kamp u Janji.

Naime, policijskoj stanici Kozluk je juče oko 17.20 časova prijavljeno da je u Srednjem Šepaku, pronađeno beživotno tijelo najvjerovatnije lica afroazijskog porijekla.

Pripadnici Policijske uprave (PU) Zvornik su izvršili uviđaj, a nakon toga su preduzeli i sve druge mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

Pronađeno beživotno tijelo je pregledano od strane doktora mrtvozornika.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio obdukciju i dostavljanje Izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama.

Isti dan ribar je policijskoj stanici Janja prijavio da je uočio tijelo u rijeci Drini, zakačeno za granje na riječnom ostrvu u blizini lokacije Eko-kamp u Janji.

Na lice mjesta odmah je izašla policij, ronioci i pripadnici Civilne zaštite koji su izvukli tijelo muškarca čiji se identitet utvrđuje.

Izvršen je uviđaj lica mjesta a o svemu je obavješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio preduzimanje svih potrebnih mjera i radnji u cilju utvrđivanja identideta i relevantnih činjenica i okolnosti.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube