Naslovna Izdvajamo Milanović: Dodik mi je partner, ostali Srbi su divljaci (VIDEO)

Milanović: Dodik mi je partner, ostali Srbi su divljaci (VIDEO)

0

Dodik je na kraju istraumatiziran i cipelaren od svojih divljaka pa me morao prozivati.

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović ponovo je u subotu pohvalio svog druga Milorada Dodika, rekavši da on nije isti kao ostali divljaci, kako je nazvao Srbe, koji su nedavno žestoko reagovali zbog njegovog posjeta Derventi, gdje je odlikovao pripadnike zloglasne 103. brigade HVO-a, koji su u tom gradu počinili stravične zločine nad Srbima

Ponovio je da je u Derventu išao u dogovoru sa Miloradom Dodikom.

„Ja idem u Derventu u dogovoru sa Dodikom da bi čovjek na kraju istraumatiziran i cipelaren od svojih divljaka morao me prozivati ​​radi nečega što je naš dogovor. Kapirate. Da mi je rekao, slušaj nemoj dolaziti tamo, ne bi dolazio i sa takvim sistemom mi imamo posla”, kazao je Milanović.

U takvom sustavu, kaže on, moramo tražiti ljude s kojima se da razgovarati.

„Ja i dalje ne smatram da me je Dodik slagao, nego je krivo kalkulirao. Ja o ovome moram obavijesiti hrvatsku javnost, Srbe koji ovo gledaju, oni više vole nas nego mi njih“, kazao je Milanović.

Upitan da li mu je nakon ovoga Dodik i dalje partner, Milanović odgovara:

„A ko drugi da mi bude partner? Ko? Draža Mihajlović, Dodik je Srbin, on je predstavnik Srba u Republici Srpskoj. Znam da bi meni više taktički koristio da kažem to je treš. Nemam posla s njima, svi su Srbi isti. Nije tako, nisu svi isti, s nekim ljudima se da razgovarati”, kazao je Milanović.

Naglasio je da ne bi išao u Derventu da mu je rečeno „nemoj dolaziti, neće biti dobro“, nego bi ceremoniju dodjele odlikovanja napravio u Hrvatskoj.

„Dođem među Srbe, a oni me čuvaju kao faraona i mašu mi. Nije to spontano bilo…“, kazao je Milanović.

(BN) Foto: Pixesll

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube