Naslovna Izdvajamo Milatović: Siguran sam u pobjedu, samo je pitanje kolika će biti razlika...

Milatović: Siguran sam u pobjedu, samo je pitanje kolika će biti razlika između mene i Mila

0

Predsjednički kandidat Pokreta Evropa sad Jakov Milatović poručio je da je siguran u svoju pobjedu i da je samo pitanje kolika će biti razlika između njega i kandidata Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića.

Milatović je, nakon glasanja u Podgorici, kazao da je danas istorijski dan i poželio da izborni dan prođe u najboljem redu.

“Vjerujem da je Crna Gora konačno zrela kao društvo da olovkom mijenja predsjednika, vlade. Da smo konačno postali demokratski zrelo i razvijeno društvo“, rekao je Milatović.

Prema riječima Milatovića, njengovom pobjedom doći će do konačnog poraza simbola prethodnog režima, koji je upravljao Crnom Gorom u prethodnih 30 i nešto godina.

„I da ćemo danas napraviti veliki korak naprijed kad je u pitanju pomirena, bogata, pravednija i konačno, Crna Gora svih nas“, rekao je Milatović.

On je dodao da u prvom kruga razlika bila iznad 70 hiljada glasova i da smatra da je to za Đukanovića u ovom trenutku nedostižno.

„Danas jedino možemo govoriti o tome kolika će biti razlika, a vjerujem da će biti poprilično velika i da će konačno Crna Gora biti, u punom smislu te riječi, slobodna zemlja“, zaključio je Milatović.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube