Naslovna Izdvajamo Milioner ulazi u Vladu Srpske: Ovo je novi ministar trgovine?

Milioner ulazi u Vladu Srpske: Ovo je novi ministar trgovine?

0
Selvid Hurtić, aktuelni predsjednik Skupštine grada Doboj i novi narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske ispred koalicije “Pokret za državu” najbliži je funkciji ministra trgovine i turizma u novoj Vladi Republike Srpske, piše portal Nacional.live.

Dobrim vođenjem lokalne skupštine i borbom za bošnjačka prava njegov politički rejting je u posljednje dvije godine dostigao vrhunac u Doboju, pa će zbog toga ovaj uspješan privrednik najvjerovatnije postati ministar u novom sazivu Vlade Radovana Viškovića. Njegov izbor najviše bi mogao biti uslovljen epilogom glasanja u utorak, 15. novembra kada će i poslanici koalicije “Pokret za državu” u Narodnoj skupštini Republike Srpske glasati o srpskim delegatima za Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH.

Inače, Sevlid Hurtić, posjeduje imovinu koja je procijenjena na više od 13 miliona KM. Na svoje ime Hurtić ima pet stanova, koji vrijede nešto više od milion KM, tri kuće u vrijednosti od milion i po KM, te zemljište i poslovne prostore u vrijednosti od 70.000 KM.

Visokoj brojki najviše je doprinijela firma koju posjeduje, a koju je procijenio na 10 miliona KM, dok je imovinski karton „začinio“ garažama koje vrijede oko 200.000 KM, piše Nacional.live.

Imovinu ovog političara pogledajte OVDJE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: