Naslovna Izdvajamo Ministar ogolio stanje: „Da li sam zadovoljan? Nisam! Da li ste vi...

Ministar ogolio stanje: „Da li sam zadovoljan? Nisam! Da li ste vi zadovoljni? Niste! Da li su građani zadovoljni? Nisu!

0

„Da li sam zadovoljan tim? Nisam! Da li ste vi zadovoljni tim? Niste!. Da li su građani zadovoljni sa tim? Nisu!“ …, kazao je Šeranić.

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić rekao je da ni on, kao što nisu ni građani, nije zadovoljan procesom nabavke vakcina.

„Da li sam zadovoljan tim? Nisam. Da li ste vi zadovoljni tim? Niste.  Da li su građani zadovoljni sa tim? Nisu. Ali to su stvari koje možemo i moramo da radimo. Svaki dan kontaktiramo i zovemo distributera i proizvođača, tražeći načina da što prije dobijemo vakcine, kako bi što prije vakcinisali stanovništvo“, kazao je Šeranić.

On je najavio da će u ovoj sedmici stići manji kontigent ruskih vakcina Sputnjik V, navodeći da je u toku toku vakcinacija starijih lica od 65 godina.

„Svaki dan kontaktiramo i zovemo distributera i proizvođača, tražeći načina da što prije dobijemo vakcine, kako bi što prije vakcinisali stanovništvo“, kazao je Šeranić.

(BN)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube