24.7 C
Banja Luka

Mlada zaprijetila pištoljem kada je matičar pitao „ima li neko protiv vjenčanja“

Hana Karlin iz Montane odnedavno je sretno udata žena.

Doduše, kako joj se niko ne bi ispriječio u ostvarenju tog cilja, sa sobom je na vjenčanje ponijela pištolj i prikazala ga okupljenima tek koji sekund nakon što je matičar upitao ima li možda neko nešto protiv sklapanja tog braka.

Pištolje su u tom trenutku prisutnima pokazali i kumovi i pratioci mladoženje, koji nije imao blagog pojma kakva će scena uslijediti.

„Ovo je genijalno!“, uzviknuo je Isak kada je vidio šta su to osmislili Hana i njegovi najbolji prijatelji, a nesvakidašnji prizor su svi pozdravili aplauzom i uz salve smijeha.

„Tako nešto možete vidjeti samo u Montani“, nadovezao se na scenu matičar, pa koji trenutak kasnije ozakonio vezu zaljubljenog para.

Šalu je odlično prihvatila i publika na Instagramu, a kada smo već spomenuli Montanu, dodajmo interesantan podatak koji vam ujedno može poslužiti i kao upozorenje posjetite li ikad tu američku saveznu državu.

Nalazi se u samom vrhu po količini vatrenog oružja po glavi stanovnika i velika je vjerovatnoću da će mnogi oko vas dok šetate ulicama biti naoružani.

Naime, informacije koje smo pronašli na internetu govore da čak 66,3% odsto punoljetnih građana posjeduje oružje.

 

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here