34.7 C
Banja Luka

„Na pos’o“ već u 7 sati: Vukanović, nakon svadbe, poranio da se spremi za sutrašnju sjednicu Narodne skupštine

Narodni poslanik, lider Liste za pravdu i red i novopečeni mladoženja Nebojša Vukanović tvrdi da je prvo juro nakon svadbe poranio na posao.

Vukanović je na svom blogu sumirao utiske sa noćašnje žurke, zahvalio se svim gostima, ali je poručio da već danas polako nastavlja po starom.

– Radni dan počeo je jutros u 7, sutra je početak redovne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske, i polako nastavljamo po starom. Juče je bio prvi dan, od kako sam prije 12 godina pokrenuo blog, da nisam napisao i objavio neki tekst ali sad nema stajanja, do konačne pobjede – poručuje Vukanović.

Kaže da je svadba prošla kako treba, sa dobrom mjerom i ukusom.

-Najveći dio dobre organizacije pao je svakako na suprugu jer mi muškarci najčešće ne obraćamo previše pažnje na detalje i dekoracije. Prvo veliko hvala Zorani, što je odlučila da me prati, ima strpljenja i razumjevanja, jer treba se uklopiti u dinamičan ritam te istrpiti moj temperament i tempo – priznaje Vukan.

Posebno se osvrnuo na muzikante, jer bez dobre svirke ne bi bila onako sjajna atmosfera.

-I posebno moram da se zahvalim sjajnim muzičarima i pjevačima, Dragani iz Banjaluke, harmonikašu Aleksi Valentiću, neumornom Butketu, Marku Butuliji, te Muharemu Hadroviću, njegovom sjajnom bendu i muzičarima. Muharem ima i stas i glas kao Čola, sve je ostavio bez daha svojim nastupom i pjevanjem, i veliko mu hvala što je našao vremena i vozio do Trebinja – poručio je Vukanović, uz objavu novih fotogradija sa svadbe.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here