Naslovna Najnovije Ne oglašava se predsjednik Komita: Milo Đukanović utekao sa Cetinja prije frke?...

Ne oglašava se predsjednik Komita: Milo Đukanović utekao sa Cetinja prije frke? (VIDEO)

Predsjednik Komitske Crne Gore Milo Đukanović danima je raspirivao mržnju i podizao tenzije uoči ustoličenja mitropolita Joanikija, ali je i i svoje najodanije saradnike i sledbenike mobilisao da idu na Cetinje podržavajući ih da ruše ustavni poredak, dok je on već danas pobjegao i ostavio ih na cjedilu dok su se sukobili sa policijom.

Đukanoviću nije prvi put da raspiruje mržnju i podiže tenzije, a onda svoje pristalice ostavi na cjedilu i pobjegne kako ne bi bio procesuiran ili kako ne bi zakačio koji suzavac, koji je policija danas bacila na protestante. VIDEO:

Podsjetimo, Đukanović je sinoć stigao na Cetinje gdje su ga dočekale najodanije pristalice uz pokliče i radovanje, da dodatno potpali fitilj građanskog rata i potpiri mržnju među okupljenima, a već danas se sklonio u svoju rezidenciju gdje sa pristojne distance gleda kako se njegove pristalice sukobe sa policijom.

Takođe, sinoć je Đukanović pričao o navodnoj ugroženosti Crne Gore i crnogorskog identiteta zbog jedne ceremonije koja se dešavala decenijama unazad u Cetinjskom manastiru, dok pred ambasadorima ponizno i licemjerno poziva na mir i stabilnost.

Ne možemo, a da ne primjetimo da na Cetinju nisu bili svi poslanici i funkcioneri DPS-a kao što su ranije najavili, što možda govori u prilog tome da se možda i oni ne slažu sa politikom eksremizma koju zagovaraju Đukanović i njegovi bliski saradnici.

Ovakvo ponašanje i bježanje Đukanovića govori u prilog tome na koji način je on vladao 30 godina, da je stalno potpirivao mržnju, sukobe i podjele, kako bi mogao da zadovolji lične potrebe, a da svako njegovo nepočinstvo obavi neko drugi.