Naslovna Najnovije “Neće otjerati Stanivukovića sa vlasti, nego građane na ulicu” Vukomanović o prijedlozima...

“Neće otjerati Stanivukovića sa vlasti, nego građane na ulicu” Vukomanović o prijedlozima na budžet Banjaluke

0
Tanja Vukomanović, komentarišući trenutno stanje u Banjaluci.

Kada se čovjek toliko osili da otvoreno udari na građane, znate da se sredstva ne biraju, ali i da je cilj kome teži daleko.

Poručila je ovo savjetnica za medije gradonačelnika Draška Stanivukovića, Tanja Vukomanović, komentarišući trenutno stanje u Banjaluci.
-Banjaluka od izbora trpi prijetnje čovjeka koji 20 godina vedri i oblači, samo zato što ga građani, za razliku od svih oko njega, nisu poslušali. Pobjedom Draška Stanivukovića u Banjaluci jeste počela nova epoha, ali počela je i osveta prvo njemu, a usput i svim građanima Banjaluke – rekla je ona.
Kaže da su građani čuli da će ostati bez grijanja i da im “veliki vođa neće oprostiti što je izgubio Banjaluku”.

-Iako niko nije vjerovao, izgleda da se obećanja data poslije izbora, za razliku od onih datih prije, ispunjavaju. Taj dan je počela demokratska osveta građanima Banjaluke. Međutim, kada grad vode ljudi kojima je najveća greška pogrešno parkiranje, logično je da svaki napad izgleda uzaludno, te da su sabotaže jedino što je ostalo – istakla je ona.

Kaže da oni koji imaju više namještenih tendera nego gradonačelnik godina ne mogu govoriti o uštedama, isto kao što oni koji obećanje nisu ispunili 20 godina ne mogu tražiti da nova vlast to uradi za dva mjeseca.

-Kasapljenje gradskog budžeta i skidanje novca sa stavki za održavanje mostova, puteva, rasvjete, uzimanja novca od novog parka, uređenja trga i Kastela neće istjerati Stanivukovića iz Gradske uprave, nego građane na ulicu – istakla je ona.

Zaključuje da je Banjaluka primjer svim drugim gradovima, šta će biti ako se promijeni vlast, ali i pokazatelj šta sve može dobiti ako do takve promjene dođe.

 

(Banjaluka-24.com)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: