Naslovna Crna Hronika Nema kraja ludilu: Majka bacila djecu sa prozora, mužu poslala potresnu poruku!

Nema kraja ludilu: Majka bacila djecu sa prozora, mužu poslala potresnu poruku!

0

Ljekari u Rumuniji bore se za život trogodišnjeg dječaka kojeg je majka, zajedno sa njegovim bratom (2), noćas bacila sa prozora 2. sprata motela u Botošanima.

Dvogodišnjak je podlegao povredama nedugo nakon prijema u bolnicu, javljaju lokalni mediji.

Majka (23) se sinoć kasno prijavila u motel, pod izgovorom da joj je pobjegao posljednji autobus za rodni grad Jaši. Na kraju ju je recepcionar pustio da prenoći sa djecom, iako kod sebe nije imala dokumenta.

Nedugo potom majka je dvoje mališana bacila kroz prozor, a onda je i sama pokušala da skoči, u čemu su je sprIJečili pregovarački timovi policije.

Dok su trajali pregovori sve vrijeme je govorila da hoće da se ubije jer je naudila djeci, a nije to željela.

„Nisam željela da ih povrijedim, zaista nisam“, govorila je plačući dok su je policajci nagovarali da se povuče sa prozora. Nakon dva sata pregovora žena je sišla sa simsa i ušla u sobu.

Motiv za ovako stravičan zločin i dalje nije poznat. Mediji prenose da je otac dječaka u trenutku tragedije bio u Bukureštu, gdje i radi.

On je, kako priča izvor iz istrage, svakodnevno razgovarao sa suprugom i tvrdi da ništa nije slutilo na tragediju. Ipak, kako je rekao, veče uoči tragedije supruga jeste zvučala čudno.

„Poslala mi je poruku oko 23.30 časova, napisala mi je nešto strašno i dodala ‘zbogom’. Pokušao sam da je pozovem, ali se nije javljala“, naveo je otac.

Mediji pišu da su, navodno, u porodici postojali problemi. Na to ukazuje poruka koju je majka navodno ostavila suprugu prije nego što je djecu bacila sa 2. sprata.

„Hvala ti što si me natjerao da uradim nešto što nisam nikako željela. Nadam se da si srećan što si nas se riješio i što više ne moraš da nam šalješ novac. Shvatila sam da ti je to bila najveća muka. Želim ti da zadržiš sav novac. Žalim zbog svega, i što sam se udala za tebe, zbog svega… Odlazim od kuće. Žao mi djece, nije njihova krivica, ali ne mogu da ih ostavim, jer niko ih neće voljeti. Nadam se da si srećan bez nas. Zbogom! Sve sam pokušala da uradim za tebe, za tvoju majku, tvog oca, za sve vas. Ostavila sam dJecu i bez igračaka i bez odjeće, uzmite sve, vi koji ste na mene gledali kao da sam dadilja“, navodno je pisalo u poruci koju je poslala suprugu prije nego što je bacila djecu sa prozora motela, prenosi Telegraf.rs.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube