Naslovna Društvo Nevesinjac na kladionici dobio 71 hiljadu maraka! NEVJEROVATNA SREĆA U 90TIM MINUTAMA

Nevesinjac na kladionici dobio 71 hiljadu maraka! NEVJEROVATNA SREĆA U 90TIM MINUTAMA

0

Jednom Nevesinjcu prošli vikend će sigurno ostati u pamćenju cijeli život. On je na nevjerovatnom tiketu dobio 71.125,43 maraka.

Iz Premier kladionice medijima su rekli da je na tiket uplaćena 1 marka, a odigrano je 10 parova.

Za ovaj listić vrijedi ona “igra se dok sudac ne svira kraj utakmice”, jer je većina parova na listiću prošlo u zadnjim minutama utakmice.

Prva takva utakmica je bila između U.S. Gilloise i Genka gdje je igrao na pobjedu domaćina i da će oba tima dati gol na utakmici. U 77. minuti je Genk dao gol za 1:1 da bi U.S. Gilloise dao gol u 10. minuti sudijske nadoknade i pobijedio 2:1.

Montpellier je pobijedio Monaco rezultatom 3:2 golom u 91. minuti utakmice. Na utakmici Lecce – Cremonese je igrao na pobjedu Lecce i da će oba tima dati gol. Lecce je gol za pobjedu 2:1 dao u 91. minuti utakmice.

Barselona je do pobjede 1:0 došla u 87. minuti golom Frenkie de Jonga. Nakon što je Barselona pobijedila bile su ostale zadnje 2 utakmice na listiću na kojima su oba tima trebala dati gol. Na prvoj utakmici, Z. Waregem je svoj gol dao u 89. minuti dok je na drugoj Famalicao protiv Porta postigao gol u 91. minuti.

Igrač je tako golovima u sudijskoj nadoknadi ostvario dobitak od 71.125,43 KM, od dobitka je državi uplaćeno 14.224,89 KM poreza te je igračici pripalo 56.900,54 KM.

 

Topportal

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: