34.7 C
Banja Luka

NEVESINJE! Detalji potrage za nestalim policajcem

Hercegovina već dva dana traga za nestalim policajcem Milošem Grahovcem iz Nevesinja. Pretražuju se vrleti oko mjesta na kome je pronađeno njegovo vozilo. Skočili su svi, a najviše je kolega. Stigla je Civilna zaština i Gorska služba spasavanja. Pomažu lovci ali i brojni građani mahom rodbina i prijatelji. Teren je težak.

“Cijeli ovaj teren je dug, išli smo pet kilometara udaljeno. Sve je išao čovjek do čovjeka da je bilo pronašlo bi se. Razmak je bio od čovjeka do čovjeka pet metara, to je velika površina, ovako sigurno tri kilometra a ovako sigurno pet kilometara”, kaže Radoslav Kuljić.

Policijskoj stanici Nevesinje, u srijedu uveče oko pola osam  prijavljeno je da se Miloš ne javlja članovima porodice na telefon, a da je njegov putnički automobil pronađen u mjestu Plani, opština Nevesinje. Svi se nadaju da će se potraga uspješno završiti.

“Podsjećam da je nestalo lice visine oko  195 cm, težine 95 kg, smeđih očiju i smeđe kose. Prilikom odlaska od kuće na sebi je imao sivu majicu kratkih rukava i farmerice plave boje. Pozivamo sve naše građane da nam pomognu i ukoliko primjete lice sa fotograije ili da dođu do saznanja o istom prijave najbližoj stanici ili na broj 122”, izjavila je Jelena Biberdžić, portparol PU Trebinje.

Miloš radi u Policijskoj stanici Nevesinje, prije toga je službovao u Banjaluci.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here