Naslovna Izdvajamo NIKO SE OVOME NIJE NADAO! STEVANDIĆ kandidat za jednu inokosnu funkciju!

NIKO SE OVOME NIJE NADAO! STEVANDIĆ kandidat za jednu inokosnu funkciju!

0
Na današnjoj sjednici Predsjedništva Ujedinjene Srpske, održanoj u Brčkom, konstatovano je na ‘osnovu analiza i anketa o rejtingu političkih stranaka’ da bi Nenad Stevandić, lider te partije, bio odličan kandidat za jednu od dvije inokosne funkcije.

Kako je zaključeno, ako bi se birao nestranački kandidat, kandidat kojeg bi najviše podržali glasači US, to bi bio Darko Mladić ‘ličnost neupitnog znanja, harizme i ugleda’.

Na sjednici je usvojena i deklaracija kojom, kako se navodi ‘Ujedinjena Srpska apsolutno odbacuje sukobe i rat kao mogućnost rješavanja političke krize u Bosni i Hercegovini’.

„Rješenje za političku krizu može biti samo razgovor koji će dovesti do dogovora o pravima svakog naroda i oba entiteta na principima uvažavanja i ravnopravnosti što je jedina opcija za budućnosti BiH. Zbog toga će Ujedinjena Srpska početi da vodi stalnu antiratnu kampanju i uklopiće je u sve druge aktivnosti koje bude pokretala i vodila uključujući pripreme za izbore 2022. godine“, navedeno je, između ostalog, u deklaraciji.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube