Naslovna Izdvajamo Nikšić odgovorio Nebojši Vukanoviću! VARNICE NA SVE STRANE

Nikšić odgovorio Nebojši Vukanoviću! VARNICE NA SVE STRANE

0

Predsjednik SDP-a BiH Nermin Nikšić komentarisao je optužbe koje je prema ovoj stranci uputio poslanik u NSRS-u Nebojša Vukanović nakon što je SNSD danas dobio četvrtog delegata u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH.

Nikšić je u svojoj reakciji rekao da „cijelo vrijeme šute i trpe“.“Pozivali smo da napravimo zajedničku listu, odbili su. Odstupili smo od svojih principa, jer smatramo da ne treba omogućiti bilo kome da ima četiri od pet delegata. Javno smo rekli za koga ćemo glasati“, rekao je Nikšić.

Opoziciji u RS-u je poručio da im je lako utvrditi ko je izdao.

„Rekli ste da imate znakove kako će glasati svaki od poslanika opozicije da bi spriječili prevare. Pa nismo baš ni mi ‘od jučer’, znamo i mi s kim imamo posla. Osigurali smo da se zna kako su naši poslanici glasali. Pozivam vas da to dokumentujete i objavite, a ja sam spreman dokumentovati svima pa i ovom bolesnom tipu, koji pljuje i laže vjerovatno da zametne trag, kako su glasali naši zastupnici“, dodao je Nikšić.

Nikšić je opoziciji poručio da „traže izdajnika među sobom“.

„Nas se kanite jednom za svagda. I da, ja nisam baš tako dobre duše pa onome ko je uzeo novac za ovo ne želim da ga troši u zdravlju, ja mu želim da ga troši za lijekove, ko god on bio. Logika po kojoj prvi pljunem, a onda neka se drugi pere, ovdje ne prolazi. Kako sam rekao znamo s kim imamo posla pa smo se pobrinuli za dokaze. Dakle, da nema nikakve zabune, dva zastupnika SDP BiH su glasala za listu PDP-a za Dom naroda BiH, sve drugo što neko za njih tvrdi je laž. Imamo dokaze da to potkrijepimo“.

Podsjećamo, poslanici Narodne skupštine Republike Srpske izabrali su kandidate za Dom naroda BiH. Od pet delegata u srpskom klubu, SNSD će imati četiri, a SDS jednog.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube