Naslovna Crna Hronika Nosio ga upucanog na rukama: Detalji tragične nesreće u lovu

Nosio ga upucanog na rukama: Detalji tragične nesreće u lovu

0
Zoran S. iz kuršumlijskog sela Rudara preminuo je na mjestu kada je danas popodne tokom lova pogođen lovačkom puškom.

Prema saznanjima „Novosti“ iz pouzdanih izvora, nesrećni Zoran bio je sa drugovima u lovu, u potezu od ovog sela prema Prolom banji, kada je iz nehata, misleći da je divljač, na njega je pucao R.G. sa kojim je stradali bio u lovu.

– Pošto je bio jako hladno Zoran se sklonio iza žbuna vjerovatno da se malo zagrije, dok je njegov drug R.G misleći da je divljač opalio metak. Kada je shvatio šta se dogodilo R.G. je odmah pozvao hitnu pomoć i ponio druga na rukama do puta odnosno u susret ljekarima ali na žalost Zoranu nije bilo spasa – priča nam prijatelj obojice lovaca.

On pojašnjava da je R.G bio jako pažljiv i brižan lovac i prijatelj i da je odmah ispričao sve policiji.

I dok ne mogu da sakriju žaljenje za nastradalim Zoranom, koji je živio samo sa majkom, prijatelji obojice lovaca ističu žaljenje i zbog R.G koji je, kako tvrde, pucao na Zorana iz nehata, a zbog čega je, kako ističu i dalje u šoku i nevjerici. Ne može da povjeruje da je usmrtio druga.

Inače, Zoran je pogođen u grudni koš tako da je ekipa Hitne pomoći kuršumlijskog Doma zdravlja mogla samo da konstatuje smrt. Ovaj slučaj izazvao je nevjericu i žaljenje i među žiteljima Kuršumlije koji ne mogu da vjeruju da se takva nesreća, kako kažu, prosto “namjestila”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: