Naslovna Crna Hronika Novi detalji otmice u Trebinju: Muškarac djevojku MALTRETIRAO I ZLOSTAVLJAO, u apartmanu...

Novi detalji otmice u Trebinju: Muškarac djevojku MALTRETIRAO I ZLOSTAVLJAO, u apartmanu pronađena i droga

0

Trebinjska policija je spasila Dubrovčanku J.K. koju je njen bivši momak, Korčulanin I.S. držao tri dana zatvorenu u apartmanu u Trebinju, a otkriveni su zahvaljujući njenim pozivima u pomoć upućenim telefonom hrvatskoj policiji.

Njih dvoje su, kako se nezvanično saznaje u apartman u jednom prigradskom naselju, pri iznajmljivanju došli zajedno i sve je izgledalo normalno, da bi ona nakon tri dana pozvala policiju u Dubrovniku i zatražila im pomoć, saopštivši da je I.S. protiv njene volje držao zatočenu u tom apartmanu, gdje ju je on izgleda, i maltretirao i zlostavljao.

I trebinjska policija je utvrdila da postoje osnove sumnje da je mladić djevojku protiv njene volje zatvorio u apartman, pa se sumnjiči za to krivično djelo.

Policijski službenici iz Trebinja su pronašli lokaciju na kojoj su zatekli i djevojku i mladića u apartmanu zajedno i još se ispituje kako je ona uspjela telefonirati ako je on stalno bio s njom.

Međutim,  s obzirom da je nakon pretresa i i hapšenja I.S. u apartmanu pronađeno i 22 grama heroina i 32,5 grama marihuane, koje je policija izuzela, ne isključuje se da su oboje bili pod dejstvom opijata i da je u tom slučaju njemu mogla opasti koncentracija i ona je iskoristiti da pozove policiju, pišu Nezavisne novine.

Djevojka je nakon svega smještena u Bolnicu Trebinje, a mladić je na saslušanju u Policijskoj upravi Trebinje, tako da o svemu slijede dogovori sa dubrovačkom policijom, a saslušavaju se i vlasnici apartmana.

Ono što se za sada zna jeste da su mladić i djevojka nekada bili u vezi i da je ona očigledno svojom voljom došla u taj apartman, ili je barem tako izgledalo na prvi pogled, ali će sve ponovo razmotriti Okružno javno tužilaštvo koje je o događaju odmah obaviješteno i okvalifikovalo ga kao dva krivična djela – Protivpravno zatvaranje i Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube