21.7 C
Banja Luka

OGLASILA se GORICA i zahvalila omladini opozicionih stranaka na „sakupljanju novca za porodicu Dodik“

Nakon što su aktivi mladih SDS, PDP, DNS i SPS najavili da će 30.oktobra organizovati humanitarnu akciju „Doniraj za porodicu Dodik“, oglasila se i kćerka Miloarada Dodika, Gorica Dodik koja je rekla da će sva prikupljena sredstva biti proslijeđena u humanitarne svrhe.

Zahvaljujem se omladini dole pomenutih stranaka, podržavam akciju i nadam se da će odziv biti velik. Sva sredstva koja budu prikupljena biće proslijeđena u humanitarne svrhe, napisala je Gorica na društvenoj mreži Tviter.

 

Aktivi Mladih SDS, PDP, DNS i SPS organizuju 30. oktobra 2021. humanitarnu akciju „Doniraj za porodicu Dodik“ na Trgu Krajina u Banjaluci.

– Predstavnici Aktiva Mladih naših partija obratiće se medijima i upoznati javnost sa našom humanitarnom akcijom na koju smo se odlučili nakon srceparajućih izjava srpskog člana Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom da njegova djeca ne mogu naći posao i da njihove firme negativno posluju – naveli su u SDS.

 

Srpski član Predsjedništva BiH, Milorad Dodik pokrenuo je lavinu komentara izjavom da niko iz njegove uže porodice ne radi.

Tokom posebne sjednice Narodne skupštine na konstataciju predsjednika NS RS, Nedeljka Čubrilovića da se vrati na temu zbog koje je sazvana sjednica, Dodik mu je rekao kako mora objašnjavati jer opozicija “stalno priča i laže”.

– Moj sin nije zaposlen – rekao je Dodik nakon čega ga je Čubrilović prekinuo.

Ova Dodikova izjava ubrzo je postala hit na društvenim mrežama, pa su mnogi korisnici upitali da li trebaju početi skupljati novac za Dodikovu porodicu.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here