Naslovna Sport Ohi planira rušenje Rikarda: Nadam se da ću preuzeti prvo mjesto liste...

Ohi planira rušenje Rikarda: Nadam se da ću preuzeti prvo mjesto liste strelaca

0

„Ovo je fantastičan klub, srećan sam što sam ovde. Želim da osvojimo prvenstvo i kup i nadam se da ću pružiti ogroman doprinos svemu tome“, poručio je Norvežanin

Špic koji daje golove je stigao na stadion Rajko Mitić, ali će sada morati da se suoči sa pritiskom koji nikada nije imao u karijeri. Ohi Omoijuanfo je došao da pojača konkurenciju u samom špicu napada, a sve ono što je već učinio u dresu Moldea dodatno će povećati očekivanja na stadionu Rajko Mitić.

U prošloj takmičarskoj godini postigao je 28 golova na 31 utakmici u svim takmičenjima.

„Mnogo toga sam već rekao o ovom klubu, s obzirom da je interesovanje medija prilično veliko. Odlično sam dočekan, spreman da dam veliki doprinos rezultatima ekipe u nastavku sezone. Ovo je fantastičan klub, srećan sam što sam ovde. Želim da osvojimo prvenstvo i kup i nadam se da ću pružiti ogroman doprinos svemu tome“, rekao je Ohi.

Doček na stadionu Crvene zvezde je bio izuzetan za Norvežanina.

„Stvarno sam prezadovoljan. Svi jako vode računa o meni, s nestrpljenjem čekam start priprema, a onda i da krenu takmičarski mečevi. Kada je Crvena zvezda zvala, pitali su me da dođem i nisam mnogo razmišljao. Gledao sam utakmice u Ligi šampiona i Ligi Evrope. Znam da je ovo jedan od najvećih klubova u Evropi“.

O tome sa koliko je samopouzdanja stigao na Rajko Mitić govori i činjenica da je najavio da će krenuti u rušenje Rikarda Gomeša, koji je postigao 18 golova u prvom delu sezone.

„Izuzetno sam motivisan, videćemo koliko ću dati golova, nadam se da ću moći da preotmem prvo mesto na listi strelaca od napadača Partizana“, dodao je Ohi.

Zadovoljstvo nije krio ni sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

„Dugo smo pregovarali prošlog leta sa željom da dovedemo Ohija još na početku sezone, ali klub nije bio voljan da ga pusti. Ipak, sa igračem smo se prilično lako dogovorili i on je sad ovde. Ima kontinuitet davanja golova, po mojim proračunima dao je 120 prvenstvenih pogodaka u karijeri. Raspucan je strelac, nadam se da će i u Crvenoj zvezdi nastaviti da daje golove na takav način“, rekao je Mitar Mrkela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: