Naslovna Najnovije Oni znaju kako spriječiti izbornu krađu! MILAN MILIČEVIĆ I DARKO BABALJ stižu...

Oni znaju kako spriječiti izbornu krađu! MILAN MILIČEVIĆ I DARKO BABALJ stižu u DOBOJ

0

Načelnici Srpske demokratske stranke održali su sastanak sa predstavnicima Gradske organizacije SDS Doboj i podržali aktivnosti ove organizacije pred ponovljene izbore koji će se 21. februara održati u Doboju.

Na sjednici Predsjedništva SDS koja je održana ranije donesena je odluka da na čelu Izbornog štaba za ponovljene izbore u Doboju bude Milan Radović, a da članovi štaba budu Milan Miličević, Rado Savić, Darko Babalj i Nemanja Vasić.

– Imperativ moraju biti zakoniti i pošteni izbori i uradićemo sve da spriječimo svaku vrstu izbornih mahinacija u Doboju. Izborna volja građana Doboja mora da se ispoštuje i siguran sam da će građani podržati naše kandidate i da će SDS ostvariti zapažene rezultate – istakao je Radović, koji je i zamjenik predsjednika SDS.

Predsjednik Glavnog odbora SDS Milan Miličević naglasio je da će iskustva sa referenduma u Tesliću biti koristan vodič kako zaustaviti izbornu krađu u Doboju.

– Ono što je opštinska organizacija SDS Teslić uradila na referendumu u tom gradu je pravi putokaz kako spriječiti izborne prevare. Sa zadovoljstvom ću naša iskustva podijeliti sa našim političkim saborcima u Doboju – naveo je Miličević.

Zamjenik predsjednika SDS Rado Savić je rekao da gradska organizacija SDS Doboj ima podršku svih načelnika opština iz reda Srpske demokratske stranke i da će njihova iskustva i znanja biti veoma korisna u sprečavanju krađe.

– Sa nama su danas načelnici iz Istočne Ilidže, Broda, Modriče, Teslića. Podršku će uputiti i ostali načelnici opština iz cijele Republike Srpske. SDS će uspjeti zajedničkim snagama da spriječi izbornu prevaru u Doboju i izborna volja naroda u Doboju će pobijediti – zaključio je Savić.

Povjerenik GO SDS Doboj i noslilac odborničke liste Rade Janković zahvalio se gostima na posjeti i istakao da je njihova podrška dragocjena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: