Naslovna Društvo Operisana Vesna Zmijanac

Operisana Vesna Zmijanac

0

Folk pjevačica Vesna Zmijanac je operisana u Kliničkom centru Srbije i sve je proteklo u najboljem redu, pa joj slijedi oporavak, a za nekoliko dana je i planirano da napusti odjeljenje kardiologije.

Vesna je shvatila da je stanje alarmantno i da više ne smije da se igra sa zdravljem, pa je odlučila da posluša ljekare koji su je podvrgli ugradnji bajpasa.

„Vesna je i ranije imala problem sa pritiskom, odlagala je jer je mislila da ništa nije strašno, da često ljudi u njenoj okolini imaju slične probleme. Međutim, kada joj je pritisak toliko skočio da nije više mogla da ga kontroliše potražila je pomoć lekara. Oni su je posavetovali da mora da ugradi bajpas, na šta je pristala. Operacija je protekla u najboljem redu, jer je oko nje bio tim stručnih i profesionalnih lekara“, kaže izvor za Blic.

Vesnu očekuje oporavak, pa će morati da se pridržava savjeta ljekara.

„Moraće da ide na redovne kontrole i da pije prepisanu tereapiju. Nikolija se toliko uzrujala, pa je već angažovala i dodatno medicinsko osoblje koje će je sa vremena na vreme nadgledati. Mnogo se uplašila, za razliku od Vesne koja sve prima sa osmehom. Vesna je veliki borac. Dosta stvari je u životu prošla, pa je za nju ovo kako sama zna da kaže ‘mačji kašalj'“, dodaje izvor.

Inače, Vesna nikad nije krila da se dugo bori sa štitastom žlijezdom.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube