Naslovna Crna Hronika OPSADNO STANJE U BEOGRADU, SVE VRVI OD POLICIJE: Traga se za ubicama...

OPSADNO STANJE U BEOGRADU, SVE VRVI OD POLICIJE: Traga se za ubicama Eskobara – obruč stegnut oko čitavog grada!

0

Ranko Radošević zvani Eskobar (54), navodni pripadnik nikšićkog krimi-miljea i saradnik „škaljaraca“ i njihovog vođe Jovana Vukotića, ubijen je jutros oko 11 sati na benzinskoj pumpi „Knez Petrol“ u Rušnju, nekon čega je policija stegla obruč oko čitavog Beograda.

U svakom naselju bilo je parkirani nekoliko vozila Interventne jedinice, dok su druge ekipe patrolirale tokom pokrenute akcije Vihor 3. Oni tragaju za dva napadača koja su se automobilom „golf“ 4 karavan odvezli do Petlovog brda , gde su vozilo zapalili i pobegli peške.

Inače, Radoševoć je u kafiću na pumpi bila redovan gost i svaki dan je otprilike u isto vreme dolazio na kafu, kao i mnogi od očevidaca.

Stalan sam gost ovde, ušao sam i seo za sto, i video prijatelja koji je bio okrenut ka vratima kafića da se bacio na pod. Onda sam ja zalegao iza fotelje, nisam znao koga napadaju, da se zaštitim od metaka. Posle sam samo video siluete kako odlaze – rekao je jedan od očevidaca i potvrdio da je u kafiću bilo dosta ljudi i da se jednoj devojci slošilo posle ubistva, a jedan od očevidaca je i povraćao.

 

Ranko Radošević

Foto: MUP Srbije

Oni su kasnije opisali napadače, rekavši da su u pitanju dva mlađa muškarca.

– Jedan je bio u trenerci, donji deo crn, a gornji crno-beli sa crnom kapuljačom. Taj napadač deluje mlađe i okretno, kao da je oniži, ali vitak. Drugi u farmerkama i zimskim cipelama, sa debelom zimskom jaknom koja na kapuljači ima krzno, viši je i krupniji – rekli su, pa dodali:

Pre pucnjave jedan od napadača je ušao u restoran. Ubijeni kao da je predosetio šta ga čeka i pokušao da pobegne ali nije uspeo. Napadač sa zelenom maskom preko lica i kapuljačom odmah je zapucao.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube