Naslovna Crna Hronika OVO JE NEMANJA (17) U KOGA SE JUČE ZAKUCAO MOTOR: Đak generacije...

OVO JE NEMANJA (17) U KOGA SE JUČE ZAKUCAO MOTOR: Đak generacije ostao na mestu mrtav, komšije ne mogu da dođu sebi od šoka

0

Nemanja L. (17) iz sela Krušare u okolini Ćuprije, nastradao je juče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada je vozač motora “suzuki” I. J. (42) nalateo na njegov traktor.

Nesreća se dogodila oko 19 časova kada je motor udario u neosvetljen traktor u mestu Vlaška kod Ćuprije. Od siline udarca motorista i tinejdžer su poginuli na mestu.

Meštani sela Krušar navode da ne mogu da dođu sebi nakon saznanja da je ovaj mladić poginuo.

– Nemanja je bio divan, fin i vredan. Išao je u srednju školu u Jagodini, a osnovnu je završio kao đak generacije. Porodica je najbolja u našem selu i okolini. Vredni ljudi, bave se poljoprivredom, imaju plastenike, bašte, njive. Jadni njegovi roditelji i brat – kaže meštanka ovog sela.

Kako dodaje, Nemanja je uskoro trebalo da napuni 18 godina.

– Celo leto smo brali višnje u nadnici i baš se radovao životu generalno. Pominjao je i svoj rođendan kako jedva čeka da proslavi sa društvom – kaže kroz suze sagovornica.

Kako dodaju, Nemanja je kobnog dana otišao sa ocem na njivu u susedno selo, sa dva traktora.

– U povratku im se pokvario jedan traktor, pa je otac napred išao jednim i šlepao drugo vozilo na kome je bio Nemanja. Odjednom, naišla su tri motora iz pravca Despotovca. Dvojica su prošla pored njih, a jedan se zakucao u Nemanjin traktor. Muškarac I. J. je rodom iz Despotovca, i kažu da je toliko brzo vozio da je izbacio Nemanju iz sedišta – kaže potresena meštanka.

Kako dodaje, prizor na licu mesta je bio jeziv.

– Obojica su nastradala na licu mesta, a svuda po putu su bili delovi traktora i motora. Motorista je ležao u lokvi krvi na sred puta – zaključuje sagovornica.

Istraga je u toku i ona će utvrditi kako je došlo do stravične saobraćajne nesreće u kojoj su dve osobe stradale.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: