Naslovna Najnovije Petrović SNSD-u: Mnogo ste uložili i niste pobijedili?

Petrović SNSD-u: Mnogo ste uložili i niste pobijedili?

0

„Sve u svemu mnogo ste uložili, ali opet niste pobjedili, a zašto?“, upitao je.

„Vidim da je popularno objavljivati rezultate iako je prebrojavanje glasova i dalje u jeku, no dobro, ono sa čim raspolažemo od podataka kaže sljedeće“, naveo je gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

„Jelena Trivić je pobijedila Milorada Dodika u Bijeljini, ostvarivši bolji rezultat u odnosu na moj iz 2020.godine što je meni lično vrlo bitno, i svaki, ali svaki glas je dat slobodnom voljom građana, bez ucjena i bez kupovine“, naveo je on i dodao:

„Moja malenkost Ljubiša Petrović je na narodnim krilima osvojio najveći broj glasova u odnosu na sve pojedinačne kandidate ispred svake od stranaka. Srpska demokratska stranka je osvojila/ostvarila 2,5x bolji rezultat na ovim izborima u odnosu na lokalne izbore 2020. godine
Šta ili ko je razlog ovakvom popravljanju rejtinga stranke ostavljam da sami procijenite.“

„Moja malenkost, Ljubiša Petrović, čovjek kojeg su nazivali onako likujući gubitnikom u svom selu je koaliciju okupljenu oko SNSD-a pomeo zajedno sa svojim Crnjelovcima. Ljubiša Petrović koji je osvojio najveći broj glasova u Bijeljini, nije imao ni bilbord, ni plakat, ni upaljač, ni blokče ni hemijsku olovku sa svojim likom ili imenom“, istakao je Petrović.

Kako kaže koalicija okupljena oko SNSD-a je platila jednu od najskupljih kampanja ikada, uživo prenos tribina na više portala (Petrović na svom profilu nije ni najavljivao tribine), iskakanje slika kandidata kako se koja vijest na portalima otvori, gostovanja po emisijama, reklame, obećanja, novac, pritisci, ucjene, asfalt, slabovidi, agresija, više stranaka udruženo ali džabe!

Naglasio je da je narod izabrao i narodna volja je pobijedila!

„Sve u svemu mnogo ste uložili, ali opet niste pobjedili, a zašto?“, upitao je.

„Na ovo pitanje političkim protivnicima dajem prednost da odgovore, bavite se analizom, trebaće vam, prištedite novac jer sljedeća kampanja će biti još skuplja, pod uslovom da je ova završena?“, zaključio je Petrović.

(BN)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube