Naslovna Društvo Potrebna pomoć za liječenje dječaka Andreja iz Rudog

Potrebna pomoć za liječenje dječaka Andreja iz Rudog

Akciju prikupljanja novčane pomoći za malog Andreja pokrenula je i FONDACIJA BUDI HUMAN ( Aleksandar Šapić ) iz R. Srbije i trenutno je prikupljeno oko 20% novčanih sredstava od potrebnih 22.000 evra.

Obraćamo Vam se molbom, ako ste u mogućnosti pomozite ovom malom dječaku tako što ćete uplatiti novčana sredstva na račun NLB Razvojne banke ( uplate iz R.Srpske i BiH ) otvoren na ime Borko Radičević, ili uplatom na neki od računa Fondacije Budi Human iz R.Srbije ( dinarske i dr. uplate )

Ako niste u mogućnosti da uplatite novčana sredstva, pomoći možete i na način da dijelite ovu objavu u što većem broju, kako bi apel za pomoć vidio što veći broj humanih ljudi, pa da na taj način probamo da dođemo do onih koji mogu da pomognu.

Naime mali Andrej je dijete iz druge uredne trudnoće. Na rođenju je došlo do kratkog ostanka bez kiseonika koje se odrazilo na njegovo kašnjenje u psihomotornom razvoju .

Nakon godinu i po dana intenzivnih logopedskih, defektoloških i tretmana pshomotorike, Andrej je pored ovih tretmana koji su dali rezultata u njegovom razvoju dobio šansu od klinike Liv hospital iz Istanbula i dr. Eldara nakon pregledane medicinske dokumentacije da se pokuša sa dve doze transplatacije matičnim ćelijama, za šta je sa prevozom i smeštajem u trajanju od dvadeset dana u Istanbulu, potrebno izdvojiti 22.000 evra.

Andrej sada ima jedinstvenu šansu za uspjeh, i porodica se nada da će humani ljudi podržati ovu njegovu šansu kako bi on imao srećnije i bolje djetinjstvo. Put u kliniku Liv hospital planiran je odmah nakon prikupljenih sredstava.

Andreju su neophodni i intenzivni logopedski i defektološki tretmani, medicinski potrošni materijal, fizioterapeutski tretmani, kao i tri puta sedmično časovi psiho reedukacije u trajanju od najmanje dve godine, kako bi došlo do govorno jezičkog napredovanja.)

Broj računa za uplate iz Republike Srpske / BiH je : 5620068123631667 NLB Razvojna banka,
otvoren na ime Borka Radičevića.

Vijesti Srpske